Kegerator.

Da har ønsket om en kegerator tatt heilt overhånd. Har saumfart Finn.no i lang tid for å finne kjøleskapet jeg kan bruke som utgangspunkr. Øn2014-12-03 16.16.21sker meg et kjøleskap med runde former som de nye retrokjøleskapene fra SMEG. Men de koster jo handa og en halv f2014-12-03 16.16.49ot. Derfor har jeg leita etter ordentlige gamle kjøleskap. Etter mye leiting fant jeg et Bosh skap fra 1952 som kjøler som bare det. Er også heilt stille i motsetning til moderne skap. Det er et kondensator skap. Kjøleskapet er i overaskende god stand. Veldig lite rust, ikke noe jeg trenger å gjøre noe med. Noen få bulker men ingenting som ikke kan sparkles.

Planen er å sparkle,slipe og fikse overflaten så jeg kan helfoliere det med et kult design. Har satt eg grafiker på saken. Begynner med og demontere døra og ta ut isolasjonen som har seget litt inni. Den er isolert med glassvatt. Finner noen dårlige gjenger på dørhengslene som blir borret opp å gjenget på nytt.2015-02-10 22.47.28 Sliper ned og sparkler det som må sparkes. Underveis finner 2015-02-15 14.01.32jeg også ut at termostaten ikke er helt til å stole på. Derfor monterer jeg in en STC-1000 i en boks og fester på baksiden av kjøleskapet. Er ikke mye hokus pokus med fare for å treffe kjølerør når en skal lage hul for ny temperatur sensor.

Tanken er at jeg skal ha plass til to 12 liters cornelius fat i skapet og da ha to kraner ut igjennom døra. Har vert usikkerpå om jeg får plass til Co2 flaska inni skapet eller om jeg skal montere det på baksiden med slange inn vesiden av k2015-02-10 22.47.59abelen til teperaturmåleren. Men ved test ser det ut til at alt blir montert inni skapet. Har også montert hjul u2015-02-15 17.31.21nder kjøleskapet så det kan trilles fra sin faste plass inne på hjemmekinoen og ut på terassen om sommeren. Skapet er nå ferdig til foliering, så det er  bare å vente til grafikeren har tid til å lage desig, og gutta på folie kan pakke det inn. Har ikke borret hull til kraner enda da jeg ønsker å få foliert døra inn på baksiden av gummilister for at alt skal dekkes. Venter derfor med boring og måling til skapet er ferdig foliert.

Da er skissen klar.

Da er skissen klar.

Kommer tlbake med oppdateringer så fort design er klart.

-CA-

2 tanker om “Kegerator.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s