Innaskjærs (Pilsner)

Hampen Haandbryggeri
Oppskrift
Innaskjærs
Pilsner.
Oppskriften er til 50 liter.
Mesk 66C i 90min
Utmesk 76C 5 min
Koketid 90min
OG 1048
FG 1008
Malt:
Pilsnermalt 9kg
Carapils 1kg

Humle:
Cascade 30g 60min
Hallertau Mittelfruh 30g 20min
Hallertau Mittelfruh 50g 15min
Hallertau Mittelfruh 50g 10min
Hallertau Mittelfruh 20g 5min
Hallertau Mittelfruh 50g 2min

Gjær:
Saflager W-34/70

Gjæres på 8-12c
Denne gjæra tåler gjæringstemeratur opp i 20C uten og lage sære estere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s