Bringebær|hel|hvete

wpid-wp-1432923625835.jpeg

Hampen Haandbryggeri
Oppskrift
Bringebær|hel|hvete

Oppskriften er til 50 liter.
Mesk 66C i 90min
Koketid 90min
OG 1050
FG 1010

Malt:
Pilsnermalt 5kg
Hvetemalt 5kg

Humle:
Northern Brewer 40gr 60min
Saaz 50g 10min

Gjær:
Safbrew VB-06

Dag 5 tilsatte vi:
2,8 kg bringebær, 80g appelsinskall, 36gr korianderfrø knust og 4g kamille
Vi gjærte 2 dager på 18C 14dager på 20C og til ferdig utgjæring på 22C.

wpid-20150529_165102.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s