Blåweiss

wpid-wp-1432923625835.jpeg

Hampen Haandbryggeri
Oppskrift
Blåweiss

Oppskriften er til 50 liter.
Mesk 66C i 90min
Koketid 90min
OG 1050
FG 1010

Malt:
Pilsnermalt 5kg
Hvetemalt 5kg

Humle:
Northern Brewer 40gr 60min
Saaz 50g 10min

Gjær:
Safbrew VB-06

Dag 5 tilsatte vi:
I blåweisen tilsatte vi 6g vanilje og 2.5kg blåbær
Vi gjærte 2 dager på 18C 14dager på 20C og til ferdig utgjæring på 22C.

wpid-20150529_155356.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s