Lasergravering.

I dag har vi tatt turen ut av huset og inn på jobb. Vi er så heldige og ha tilgang til å bruke lasregraveren der for å lage stæsj med logo på. Vi må da takke Oskar for veiledning og hjelp. Vi kan jo bare bytte til nytt produkt i graverende. Alt oppsettet har vi ikke peiling på. I dag skal vi gravere noen glass, og et utvalg av growlere. Se videoen for hvordan det funker.

2015-03-30 16.41.19

Det er stort sett mulig å gravere på de fleste overflater. Vi har bestilt noen growlere fra junaiten av merket Drink Tanks. Disse er helt rå på å holde øllet kaldt på tur. I tillegg kommer de med en egen topp for å tilsette co2. Den er også utstyrt med piknic kran.

2015-03-30 17.50.35Vi hadde også en glassgrowler som trengte litt merking.

2015-03-30 17.59.58Og til slutt hadde jeg en Quaffer fra nøgne ø som jeg kunne tenkt meg å ha vår egen logo på. Heldigvis var nøgne ø logoen av så dårlig kvalitet at det bare var å vaske av med Lynol. Resultatet ble slik.

2015-03-30 18.36.15Vi holder også på og skal lage oss en rigg for å kunne gravere logoer på ølkorkene våre. Vi kommer tilbake med bilder når det er klart.

 

-CA-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s