Bière de Garde

Bière de Garde 25L

OG: 1.075
FG: 1.012
IBU: 27 (Noonan)

5 kg pilsnermalt, 3 EBC
1 kg munchenermalt, 25 EBC
300 g crystal malt, 120 EBC
25 g black malt, 1400 EBC
400 g farin
44 g East Kent Golding, pellets, 5,1 % aa, 60 min.
1 tab Servomyces, 15 min.
1/2 tab Protafloc, 15 min.
White Labs WLP011 European Ale Yeast, 0,75-1 mill. celler/ml/°P

Mesking i 15 min på 55 °C, 45 min. på 66 °C, 5 min. på 77 °C. Koking i 90 min. Gjæring på 18-20 °C i 14 dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s