Pale Ale

Oppskriften på vår Pale Ale er som følger:

Malt:

  • Pale ale malt
  • Hvete mal
  • Cara malt

Humle:

  • Bitterhumle, Borthern Breewer 20g
  • Smakshumle Cascade 50g

Gjær:

  • Safale S-40

Vi stegmesker, med totalt 65min mesketid. Første steg går på 55C i 30 min, andre steg på 67C i 30min og utmesk på 77C i 5min.

Koketid er 90min. bitterhumla skal ha 60min og smakshumla skal ha 5min.

Vi bruker alltid Foam Controll i ved kokstart. Vi bruker også alltid Protafloc og  Servomyces i våre brygg, begge tilsettes ved 15 min igjen.

Vi tilsetter også Brewers Clarex rett i gjærkaret sammen med gjæra, for og unngå kjøletåke, dette gjør også at alle våre øl blir glutenfrie.

-CA-

 

Legg igjen en kommentar